I väntan på äventyret

Just nu går vi runt i en bubbla här hemma. Vi väntar på vårt stora äventyr, vi vet inte vad det ska leda oss till. Vi vet inte vad som kommer att hända, när det kommer att hända eller på vilket vis. Men vi vet att nu händer det, vi ska flytta till andra sidan av jordklotet!

Ingen av oss har någonsin varit i USA men det är dit vi ska flytta. Impulsivt säger säkert en del, idiotiskt, spännande eller underbart säger andra. Vi har försökt att läsa på under en längre tid men jag tror inte att vi någonsin kommer att förstå hur vi kommer att reagera, hur barnen kommer att reagera eller hur det kommer att vara. Vi måste uppleva detta för att få veta.

Varför?! är den frågan jag så ofta har fått när jag har sagt att vi vill flytta eller när jag nu säger att vi ska flytta. Jag tror att jag svarar olika varenda gång. Men svaret är att vi är sugna på ett äventyr, vi vill se en annan kultur/livsstil. Vi älskar att resa och att få se nya platser. Nu har vi fått möjligheten att få spendera en längre tid på en annan kontinent och får då också förhoppningsvis möjligheten att resa runt lite mer på den och utforska så mycket som möjligt. Vi vill ge våra barn en större förståelse för hur världen ser ut, fungerar och är. Vi vill också ge dem möjligheten att verkligen få lära sig engelska och att förhoppningsvis bli nästintill tvåspråkiga. Men varför Seattle då? Ja det var där möjligheten öppnade sig för oss, hade den kommit i Indien, Kina eller Spanien så hade vi antagligen varit på väg dit just nu. Men det blev Seattle som vi fick möjligheten att flytta till och just nu känner vi oss mycket tacksamma för detta. Vi tror inte att det blir en så stor kulturell chock för varken oss eller barnen dock kommer det bli en stor utmaning att anpassa oss till livet over there!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s