Nu är det nära

I skrivande stund så sliter två duktiga flyttkillar för fullt med att packa ner allt som ska åka med över till USA. Grejorna kommer flyttas i en container och komma fram någon gång i Februari förhoppningsvis.

imagePå onsdag tömms resten av huset och på torsdag flyttar vi, bara 3 dagar kvar nu altså! Resnerverna börjar kännas av tycker jag allt. Ska bli så spännande och se hur allt kommer att bli, hur barnen kommer reagera, hur jag kommer att reagera, hur mycket kommer Robert att jobba????? Ja frågorna och funderingarna snurrar runt i huvudet dygnet runt, men snart börjar svaren trilla in.

Huset här hemma är i stort sätt uthyrt, saknas bara det viktigaste, en underskrift på kontraktet men jag hoppas att det blir klart innan vi lämnar Sverige. Det kommer att flytta in en familj ifrån Belgien här som ska jobba i Sverige i några år, precis som vi ska göra i USA.

Jag hinner inte skriva så mycket mer just nu men jag ska försöka uppdatera er så fort vi kommer över och vårt äventyr börjar på riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s