Aktiv helg

Denna helgen har vi hunnit med mycket. Vi började fredagen med fest på Lucky Strike. Det var en jobbarkompisar till Robert som bjöd hela vår familj och en 6-7 familjer till på fest. Lucky Strike är en spelhall med en drös olika spel såsom bilspel, Star Wars skepp, air hockey, basket, skjutarspel m.m. Alla barnen fick varsitt spelkort som gjorde att de fick spela obegränsat i 3 timmar, vi vuxna fick också varsitt spelkort men för något kortare tid. Sedan hade han hyrt ett privat rum där det stod lite plockmat uppdukat hela kvällen och där vi vuxna kunde sitta och prata lite mer lugnt medan ungarna gick loss på alla spelmaskinerna. En mycket trevlig start på helgen och en mycket trevlig kväll för både barnen och för oss vuxna. Här är lite kort ifrån kvällen:

image
Kvällen värdpar Vinoud och Renu i mitten av bilden
image
Även jag och Anna (här på bilden) passade på att spela en hel del och utmana varandra i diverse olika spel =)

På lördagen jobbade Robert och Hampus gick med några kompisar till Starbucks här i Highlands där vi bor och sen var de och spelade lite basket. Lova var fullt upptagen med kalas, först var hon på ett karatekalas. Det vara en tjej i hennes klass som hade fyllt 7 år och de hade kalaset i hennes träningslokal där hon tränar karate. Hennes karatetränare var också där och lärde alla några karateövningar, Lova var mycket nöjd efter detta. Därefter fick vi åka hem för att byta om till pyjamas för nästa kalas var ett pyjamasparty. Det var Stella som hade fyllt 6 år, Stella kommer också ifrån Sverige och hennes pappa jobbar tillsammans med Robert. Lova var så nöjd efter att ha fått gå på sitt första pyjamasparty och den kvällen somnade hon fort efter alla kalas och en massa bus hela dagen.

Idag söndag så har Robert varit ledig och vår vana trogen så passar vi då på att åka iväg och se oss omkring i vår nya hemstad. Idag åkte vi in till Seattle downtown. Vi började med att gå till Public Market, ett av Seattles stora turistmål. Det är en marknadsplats med mycket färsk fisk och skaldjur, frukt, grönsaker, hantverk och en drös andra spännande saker. Ett ställe väl värt ett besök tycker jag, det var jätte mysigt att bara strosa runt och titta på allt.

Efter att ha fyllt på energidepåerna på Cheesecake factory så begav vi oss till Skyview Observatory som ligger på 73:dje våningen i Seattles högsta skyskrapa. Därifrån hade vi en helt otrolig 360° utsikt över hela Seattle med omnejd. Kostade inte så mycket att få njuta av utsikten och inte behövde vi trängas med så många andra heller, helt klart ett ställe vi vill återvända till när det är helt klart väder. Idag såg vi staden väldigt väl men bergen som omger staden var gömda i molnen så vi återvänder gärna en annan gång när det är klar blå himmel.

image
Hela vägen upp dit ska vi åka…

image

På vägen till och från Skyview Observatory så passerade vi ett antal andra byggnader som var lite utöver det vanliga tycker vi =)

image
Stora blommor här…
image
Hög tipprisk på denna skyskrapan =)
image
Seattle Library

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s