Adrenalinkickar och att möta sina rädslor.

Igår mötte jag några av mina rädslor och det gjorde jag med bravur om jag får säga det själv 🙂 Som jag nämnde i förra inlägget så är barnens farmor och deras största kusin Salomo här på besök ifrån Sverige och vi tänkte att vi måste ju hitta på något roligt och spännande och lite alldeles lagom galet för Salomo att berätta för sina kompisar när han kommer hem till Sverige. Men vad hittar man på med en 16-åring som samtidigt fungerar med resten av vår familj och som kanske inte är super vanligt i Sverige? Vi valde Zipline idag!

Vi åkte till Bellevue zipline som erbjöd 6,5 ziplines högt uppe ibland trädkronorna och det var jag, Lova, Hampus och Salomo som svingade oss fram emellan träden medan Robert, Sam och Monica stod tryggt på marken och hejade på oss. En otrolig adrenalinkick att slänga sig ut för första ziplinen och känna på fartvindarna, själv tappade jag helt bort språket och började prata svenska med våra guider när jag kom svischande över 🙂

Barnen provade att kasta sig ut ifrån plattformen på alla möjliga sätt, framlänges, baklänges, blundandes, snurrandes osv själv gick jag ifrån att sätta mig ner till att våga stå upp till att nästan springa ut ifrån plattformen jag får villigt erkänna att jag var betydligt fegare än barnen men jag vågade iallafall att göra det och det är jag så nöjd över! Nu blir ni bildbombade med vårt äventyr här:

Lovas vilda äventyr:

Hampus cirkuskonster:

Salomos Amerika upplevelser:

Åsas modigheter:

Sist men kanske inte minst så kommer här en liten film på vårt äventyr:

 

 

 

 

 

 

En reaktion på ”Adrenalinkickar och att möta sina rädslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s